Iza Grun

Vermits ik het thema ‘het betere juwelenwerk’ in mijn vorige blogpost heb aangesneden, is het een mooi moment om het eens over Iza Grun te hebben. Het mooie aan werken in een kunstenaarsstudio is dat je veel leuk en getalenteerd volk leert kennen, Cristina was daar één van. Ondertussen zijn we bijna een half jaar ex-collega’s want Cristina trok vorig jaar in augustus richting Berlijn om haar eigen avontuur waar te maken. Iza Grun, haar geesteskind,  staat synoniem voor zelfontworpen 3D geprinte juwelen. Dat in schillende schone en edele metalen. Klinkt als een fantastisch feestje, niet?
Ik hoor de haters al denken ‘hoh ja dat 3D printen is zoooo 2010’, wel, eerlijk, de haters kunnen mijn kl*ten kussen want haar collectie is gewon zeer fijn en adorabel.

Zit die Visa-kaart al te jeuken in je portefeuille? Bekijk dan zeker eens de webshop, want laten we eerlijk zijn, je kan nooit té veel juwelen hebben.
Een bestelling-op-maat kan zeker ook, dus laat het vooral niet om haar te mailen moest je enkele specifieke verzoekjes hebben.

Voor verder contact kan je altijd Facebook, Twitter en volgend adres raadplegen.

IZ4 | 3D printed fine jewellery
25 Malmöer Strasse  10439
Berlin Germany
+49/(0)1578196856

3 gedachtes over “Iza Grun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s