03.01.2014

Vrijdagen zijn mooie dagen, niet alleen omdat het het einde van de werkweek is maar ook omdat het keihard verantwoord is om vanaf 17u zwaar te aperitieven. En dat was ook vorige week vrijdag het geval. Vooral omdat ik extra reden tot vieren had want het was mijn laatste werkdag, jolijt alom. Dus dat ‘we gaan één drinken’ werden al rap vier of vijf (ik weet het niet meer zo goed) wijntjes met wat kaas en een bitterbal of twee. Booze Ahoy.
Halverwege de avond kreeg ik een lief berichtje van Mijn Beste, om te vragen of we niet gezellig met zijn twee thuis zouden eten. Een beetje tevergeefs want de sfeer op café was net iets gemoedelijk en amicaal. Gelukkig heb ik vreselijk fantastisch lief dat zo’n dingen perfect begrijpt.
Na vier uur marineren in aperitief was de tijd rijp om huiswaarts te keren, mijn lichaam had zijn dosis spraakwater voor dat weekend wel binnen. Dat en mijn schuldgevoel ten opzichte van Mijn Beste begon me toch wat parten te spelen. Achteraf gebleken was dat schuldgevel zeer gegrond want bij het thuiskomen lag een klein cadeautje onder de kerstboom op me te wachten. Het heeft weliswaar een half uur geduurd (Mijn Beste heeft tot drie maal toe moeten aandringen met “zou je de kerstboomverlichting niet aansteken”) tot ik het pakje opmerkte, terug: jolijt alom. Ja, ik houd oprecht veel van pakjes.
In het cadeautje zat een doos met dit:

Processed with VSCOcam with c1 preset

een Viewmaster met allerlei idiote en kleffe foto’s van ons. Dit was voor mij al reden om onverbiddelijk te beginnen schreien en héél hard “daaaahat jeheu niet moeten doooooen” te snikken. Als CEO van Bleit Inc. vind ik dat allemaal zeer verantwoord.
Ik was klaar om aan mijn eigen liefdesverklaring te beginnen maar Mijn Beste onderbrak me snel (en ondertussen lichtelijk geïrriteerd) met “ga je nu eens zwijgen en verder kijken”.
En twee foto’s later kwam dit:

photo 1(1)

En dan dit

Processed with VSCOcam with m5 preset

En dan was het hek van de dam, janken aan honderd per uur en ‘Natuurlijk’ gillen.
Dus, om een lang verhaal kort te maken: wij zijn verloofd.

39 gedachtes over “03.01.2014

  1. Bleit inc, ik word lid. Nu heb ik nog meer redenen om een taartje te brengen!
    Wat een mooie ring toch. Andrew, alle punten! Kanye ain’t got nothin on you!

  2. Proficiat!! De aandelen van Bleit inc. gingen direct de hoogte in 😉
    En een ‘dikke duim’ aan je Beste voor dit origineel aanzoek!!

  3. Pingback: Iza Grun | SSTRID...

  4. Ma jong, zo zalig! Mocht mijn lief (als ik er nog één vind, tenminste) dit voor mij zou doen: ik zou ter plekke met hem trouwen. Lucky lady! Geproficieerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s