Niet Oké

Ik zit weer met een paar luxeproblemen en ik wil ze gaarne delen met jullie

index

 • Festivalcampings. Weze gewaarschuwd, de kans zit er dik in dat u even uw moeder zal horen preken. Maar man! Wat ben ik veel te oud geworden voor festivalcampings. Ik weet niet wanneer dit is gebeurd of hoe maar sinds heden kan ik de charme van wildkamperen op een gemeenschappelijke vuilnisbelt niet meer appreciëren.
  Nee, eigenlijk weet ik maar al te goed waarom het fysiek onmogelijk  geworden is om een gore weide met duust man te delen: de kans dat je drie (of meer!) dagen geen douche ziet is groot. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik ben nogal gesteld op mijn persoonlijke hygiëne.
  Slapen is een luxeproduct want na x aantal jaar is het blijkbaar nog altijd belachelijk leutig om een hele dag en nacht ‘OOOOOOERE’ te gillen.
  De kans dat iemand op je tent valt/plast is ook relatief groot, want ja, nen mens drinkt al graag eens een pintje op een festival.
  En dan moet je nog wat geluk hebben met het weer want als het 3 drie dagen regent, is het onmogelijk om ’s nachts te slapen zonder dat je er een longontsteking aan overhoudt. Of gewoon sterft.
  Als het even toegestaan is, zal ik wel genoegen nemen met een bed, een douche en een dak boven mijn hoofd want ik zou graag nog enkele jaartjes leven.
 • Ik geloof niet in het concept van de ‘dieetpil’. Ik ben er nog steeds heilig van overtuigd dat het levend vergif is dat gestimuleerd wordt de farmaceutische maffia. Ieder excuus is goed om het consumptie gedrag aan te wakkeren.
 • Als kind van de West-Vlaanders ben ik wel gesteld op wat flora in mijn huis, dat hebben we graag zo wat bloemen en planten in een huiselijk setting. Maar blijkbaar is het dus on-mo-ge-lijk om iets van  groen in leven te houden. Ik dacht dat ik de oplossing gevonden had: gewoon overal marginaal veel meststof bij zwieren, maar nu begint alles hier in huis te sterven. Zelfs mijn sansevieria, een plant dat praktisch geen licht, water of lucht nodig heeft. Ik was nochtans van mening dat deze een atoomramp zou kunnen overleven, niet dus. Dit is zo niet juste.
 • STOMME NYLONS, WAAROM BEGEVEN JULLIE HET OP DE MEEST CRUCIALE MOMENTEN?! Stomme nylons.
 • Ben je eindelijk klaar met je nagels (voor eens!) perfect te lakken, moet je naar het toilet. En hard. Dan heb ik toch echt veel zin om iemand pijn te doen want die mooi gelakte nagels overleven dit NOOIT.
 • Camions zouden moeten verboden worden op autostrades. Ik zweer het je, ze zijn groot en luid en opzichtig en ze nemen soms twee rijvakken in, ik kan dat niet aan! Dan moet ik constant van rijvak liggen te veranderen en ik haat dat derde rijvak heel erg hard en ik heb daar gewoon geen zin in! Oke, het is een klein mirakel dat ik mijn rijbewijs gehaald heb en oke, miscchien ben ik gewoon het probleem want ik ben een schijtluis als ik de autostrade moet oprijden maar zou het niet voor iedereen fijn zijn mochten die vrachtwagens een alternatieve route nemen? Nee? Iets met tunnels of zo? Nee?
Advertenties

8 gedachtes over “Niet Oké

 1. ik denk dat de key-word to succes met planten “licht” is. Nu ik een lichtrijk huis heb begint mijn orchidee ineens weer te schieten, na jaren morsdoodheid

 2. Uw planten één keer in de week een bad geven (een bodempje water in de pombak, een uur laten staan, water laten weglopen, ze laten uitdruppen en dan pas terugzetten), werkt bij mij super! Niet gezeverd, niet in de pot gieten, ge verdrinkt ze toch dan. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s